måndag 5 januari 2009

Tomteparaden

Nu är julen officiellt slut i vårt hus... Tomtarna har flyttat in i sin flyttkartong tills det är dags i december igen. Julgranen plockar jag bort i morgon, jag orkade inte börja med avklädningen av den ikväll. I dagarna kommer jag att plocka undan eljusstakar och stjärnor och byta till ljusare gardiner. Jag vill ha vår och det NU!!!
Viktväktarmässigt då? Det har gått riktigt bra idag och det känns som att jag åtminstone inte kommer att få ett nytt + på onsdag. Det är fortfarande svinkallt ute, även inne emellanåt, går omkring i fleeceunderställ och duntofflor och dricker mängder av te... Jag hoppas att det blir lite mildare i morgon så att jag kanske får ork och lyfter ändan ur denna fåtölj och tar mig en promenad istället och lapar lite sol istället för att sitta här och surfa... Det känns faktiskt riktigt roligt att det är VV snart igen, längtar även efter en härligt fräsch räksallad!

2 kommentarer:

Zazas Nystart sa...

Blir det någon promenad i dag tror du? Här är det -25!! Nog för att man är Viking men det är nog bäst att stanna inne i dag he, he...

C sa...

Nej, jag tror att jag bangar... Vi har -21 nu... Får städa lite hårdare och springa lite mer i trapporna... =0)