
Idag så serverades hemlagade fiskburgare till middag, vilka gillades av både stora och små... De blev dock inte så fina som på bilden... :-)
Portioner 1
Förberedelser 10 min
Tillagningstid 10 min
En burgare som är hemlagad slår alla andra burgare med hästlängder. Den här är gjord på torsk och serveras med ett brunrostat bröd.
Ingredienser
1 liten filé Torsk, 150 g
1 msk Ströbröd (skorpmjöl)
50 g Yoghurt naturell lätt max 0,5%, 1/2 dl
5 skivor Gurka inlagd
1 st Tomat
1 skiva Bröd ljust/vitt, formfranska
2 tsk Margarin flytande max 80%
5 g Senap osötad, 1 tsk
Instruktioner
Mixa torsken till färs.Blanda torskfärs med ströbröd och stek i flytande margarin. Blanda samman lättyoghurt, senap och hackad smörgåsgurka. Servera med tomat och rostat bröd. Källa: www.viktvaktarna.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar